(09) 888 1520

Kutojantie 3

02630 Espoo (Katso kartalta)


Luomuruoka

There are no translations available.

Ravintola Peshawar on erikoistunut kaiken muun lisäksi luomutuotteista valmistettuihin ruokiin, sen vuoksi, että ruoan raaka-aineitten laatu, puhtaus ja hyvä maku ovat ensiarvoisen tärkeitä valmistettaessa asiakkaalle pakistanilaista makuelämystä ja miellyttävää hetkeä rauhoittua ja nauttia elämästään.

Erikoisruokavaliot Pakistanilainen ruoka koostuu erilaisista aineosista kuin kotimainen, sen vuoksi keliaatikoille, laktoosi- intoleranteille, vegaaneille ja tietenkin kasvissyöjille löytyy turvallisia ja herkullisia vaihtoehtoja sekä lounas- että a la Carte- listaltamme. Myös Halal, islamilainen ruokavalio onnistuu keittiöltämme. Halal ruoan valmistuksessa ei käytetä eläinten jätteistä valmistettuja liivatteita ja verta eikä porsaanlihaa.

Pääosin ruoan suurustuksessa käytetään maissi- ja linssijauhoja sekä erilaisita pähkinöistä koostuvia surusteita. Pyörykät on aina valmistettu ilman korppujauhoja ja muita viljatuotteita, koostumus on normaalisti herne- , linssi- tai maissipohjaisia. Kastikkeet ovat aina kasvispohjaisia, suurusteen lisäksi käytetään normaalisti kermaa-Kastikkeen perusaineina käytetään tomaattia, kookosta, sipulia ja muita kasviksia, ja maustetaan currylla, masalalla tai chilillä sen mukaan mistä ruoasta on kyse.

Kysy Tariqilta tai Basharatilta jos epäilet että ruoka on vakaumustasi vastaan tai muuten sinulle epäsopivaa.

Aukioloajat

There are no translations available.

 

NOTE !
Dear valued customers we are not working in Helsinki
and our english pages are not correct. you could find it in finnish menu with english translation
AVOINNA- 
OPEN
Buffet (ma - pe)  
10:30 - 15.00 
myös ala carte
10:30 - 21.00
Espoossa


Buffet lauantai  
12:00-16.00
myös ala carte
12.00 - 21.00
Espoosa
Buffet sunnuntai
12:00-16.00
myös ala carte
12.00 - 21.00
Espoossa