(09) 888 1520

Kutojantie 3

02630 Espoo (Katso kartalta)


Luomuruoka

There are no translations available.

Ravintola Peshawar on erikoistunut kaiken muun lisäksi luomutuotteista valmistettuihin ruokiin, sen vuoksi, että ruoan raaka-aineitten laatu, puhtaus ja hyvä maku ovat ensiarvoisen tärkeitä valmistettaessa asiakkaalle pakistanilaista makuelämystä ja miellyttävää hetkeä rauhoittua ja nauttia elämästään.

Erikoisruokavaliot Pakistanilainen ruoka koostuu erilaisista aineosista kuin kotimainen, sen vuoksi keliaatikoille, laktoosi- intoleranteille, vegaaneille ja tietenkin kasvissyöjille löytyy turvallisia ja herkullisia vaihtoehtoja sekä lounas- että a la Carte- listaltamme. Myös Halal, islamilainen ruokavalio onnistuu keittiöltämme. Halal ruoan valmistuksessa ei käytetä eläinten jätteistä valmistettuja liivatteita ja verta eikä porsaanlihaa.

Pääosin ruoan suurustuksessa käytetään maissi- ja linssijauhoja sekä erilaisita pähkinöistä koostuvia surusteita. Pyörykät on aina valmistettu ilman korppujauhoja ja muita viljatuotteita, koostumus on normaalisti herne- , linssi- tai maissipohjaisia. Kastikkeet ovat aina kasvispohjaisia, suurusteen lisäksi käytetään normaalisti kermaa-Kastikkeen perusaineina käytetään tomaattia, kookosta, sipulia ja muita kasviksia, ja maustetaan currylla, masalalla tai chilillä sen mukaan mistä ruoasta on kyse.

Kysy Tariqilta tai Basharatilta jos epäilet että ruoka on vakaumustasi vastaan tai muuten sinulle epäsopivaa.

Aukioloajat

There are no translations available.

 


Avoinna
Lunch Time (ma - pe)  10:30 - 15  ( buffet ) 10:30 - 21
ma - pe 10:30 - 21
lunch time lauantai   12:00-16  ( buffet ) myös ala carte 12 - 21
lunch time sunnuntai 12:00-16 ( buffet ) myös ala carte 12 - 21